Scandinavian Winner

Hemma igen efter helgen i Stockholm/Nyköping och Scandinavian Winner Show. Vi har haft det jättetrevligt även om det inte gått superbra för våra katter. Rio tog sig tyvärr aldrig upp till panelen, det var synd även om jag inte trodde att hon hade nåt där att hämta. Vinnaren? Min eviga antagonist, manxen :) Efter att vi hotat Martti en aning (hi hi) klämde han fram att han tyckte Rio var för tjock. Suck, detta eviga bantande av matglada katter.

Någon det däremot gick bra för var Lena Windius, här är ett klipp när hennes lilla ungdjur vann sin SW titel.



Lilla S*Axiom's Ruter Ess fick alla domarnas röster utom en, Lena Chapmans. Stackars Chapman, totalt ute och cyklar, eller så har hon bara väldigt mycket emot cornishar. Vilket ju var synd (vilket det nu är, cyklandet eller cornishotyckandet) eftersom hon dömde ca 20 cornishar på utställningen. Bland annat Stephs Zoé (NL*Pendragon's Weathergirl) som blev BOB en av dagarna på Varbergsutställningen, men hon blev inte nominerad. Undrar hur den fighten hade gått mellan Zoé och Manxen...? Nåja, de lär ju mötas igen :) En annan katt Lena dömde men inte nominerade var IC S*Axiom's Witch Craft, JW och den katten har så många BIS och BOB i bagaget så jag orkar inte ens försöka räkna dem.

Grattis även till S*Ärenskogens Star Light som också blev SW'09. De vinnande cornisharnas gemensamma nämnare? De har samma pappa, S*Änglarna's Magic 8-Ball. Synd att han intagit tjock cylinderform efter kastreringen, annars hade han också kunnat vara med och tävla om titeln :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0