Utstirrad



Pappas profil kanske, men definitivt mammas blick!

Mer Vidis...


Vidis i fåtöljen


Pappa upp i dagen?


Profil



Lilla Saltis med en riktig Chilly-bump-näsa :)

Underbara syrener


Busungar!

Kattungarna härjar fritt i huset nu, vilket gör att man tror att man har en elefanthjord lössläppt på övervåningen ibland. Helt otroligt hur två så små kan låta så mycket?! De är överallt och ingenstans och följdaktligen nästan omöjliga att fota. Men här är några kort från idag när de fyller 12 veckor. För en gångs skull var tjejen lättare att fota :)

Tjejen










Killen



Luna på bordet


Mer bröllop


Ringarna


Bröllop!

Jenny & Jonas

Äntligen har jag lyckats tråckla in lite bilder i datorn.... Här är ett kort på det vackra brudparet från förra helgens bröllop  :)

Rio med syrener


Dörrklättring



Saltis är enveten och vet vad hon vill. Hon vill UT!!!

Devil och spegeln



Lillkillen lyckades smita ut, så han fick ränna runt en stund. Äntligen lyckades jag få en liten filmsnutt när han jabbar mot sig själv i spegeln. Saltis vill också ut....

He he



Älskar den här strippen! :) Det är nog inte helt omöjligt att man blir något knäpp av att vara djurägare...

S*Änglarna's Basic Instinct


Datastrul

Jäkla datorer, de ska bara funka.. min dator hemma verkar ha kvaddat nu, jag får inte in några bilder! Sen verkar bloggen också strula, för bilder jag redan har på datorn kan jag inte lägga upp. Så det går inte så bra för mig just nu.

Men just nu struntar jag i det, för i morgon ska vi på bröllop!

Tvätt och uppfostran



Devil passar på att snutta lite på mamma när det är tvättdags.

Ögonfärg

Devil har verkligen en vacker ögonfärg nu, jag undrar hur gula hans ögon kommer att bli... Är det någon som vet ungefär hur gamla småkissar är när ögonfärgen är hyfsat "färdig"?


Saltis leker i klätterträdet


Tiden går fort

Kattungarna är 10 veckor gamla imorgon! Tänk att de ska flytta om bara fyra veckor. Förhoppningsvis är de så busiga och stökiga så de drivit oss halv till vansinne vid det laget, då tycker vi kanske att det mest är skönt att de flyttar, hi hi. De tog sig upp i fönstret igår och välte ner en blomma, övriga krukor har fått flytta ut, så de jobbar ju på det ;)






























Lilla tungan

Saltis verkar inte bara ha ärvt sin mors temperament, utan även vissa egenheter. Som att glömma tungan ute långa stunder när man tvättar sig till exempel :)


Ständiga mysterium

Jag kan inte förstå hur kattungarna kan ha fått för sig att börja klättra på nätdörren..?!






Black Widow


Vidis och den gröna bollen...

Vidis har fått en fix idé i sin lilla ärtskalle. Hon släpar runt på en grön boll. Det är endast den gröna bollen som duger, inget annat. Dessutom, när man går omkring med den och bär den i munnen, då måste man jama konstant också. Annars gills det som inte. Snark, knäppkatt!










Min nya kamera

Nu har jag äntligen fått tummen ur och köpt en kamera! En superliten kompaktkamera som man kan ha med sig när man inte orkar gå och släpa på en stor och klumpig kamera som förvisso tar bra bilder, men ååhhhh så seg att släpa på. Som tex ut på stan, Liseberg, fester osv. Och så blir det inte fullt lika dyrt om man råkar tappa den i marken eller klanta sig...
Här är den, en Canon Digital Ixus 100 IS, svart.

Och så här stor är den... jobbigt värre! ;)

Var ute i grannarnas rabatt och tog kort på deras söta lilla japanska hängkörsbärsträd som blommar nu. Tycker kameran gör sitt jobb bra.




Annars kan jag säga att kattungarna vaccinerades igår. Inga problem alls, de sa inte ens pip. Och vädret är ju så underbart så man kan inte sitta framför en dator dagarna i ända, man måste vara ute och njuta i solen!

RSS 2.0