Rio


Vit katt


Chanan korten

Några av dem i alla fall... :)








Idag är ingen vanlig dag...



...idag är det Rios födelsedag!! Hipp hipp hurra gammeltanten. Idag fyller hon 6 år :)

Tyvärr fick husse inte chansen att gratta henne och sjunga lite för henne i morse. Han åker till Stockholm idag, och hon har varje morgon den här veckan startat dagen med att först äta, sedan krypa in i tv möblen och gömma sig bakom dvd:n tills vi gått till jobbet. Jag har en start känsla av att hon är rädd att hon ska ut och åka bil. Till en utställning. Stackars lilla knäppkatt, hoppas att hon snart glömmer bort det hela och får andra morgonrutiner. Får se hur hon bär sig åt i morgon när det är helg.

Lillknaster igen


S*Änglarna's Dressed In Tuxedo










S*Axiom's Spader Dam












Fina söta Rion

Är trött och lyckligt hemkommen från utställningens andra dag. Rio knep BIS:et igen, med alla domarröster, fast med färre konkurrenter. Stort grattis också till Lena och S*Axiom's Ruter Ess som fick den häftiga titeln Junior Winner idag!
Nu ska jag packa upp utställningsväskan och sen krascha i soffan och njuta av de timmar helg som återstår innan det är dags att ta sig till jobbet i morgon bitti. Återkommer med lite kort på ett par svart-vita katter :)
Så får vi invänta husses molokna intåg i hemmet och trösta honom så gott det går, han var och såg IFK Göteborg förlora SM-guldet till AIK på plats... Det är nog inte så muntra tongångar från hans håll i kväll...

RSS 2.0